Nationale Conventie 2018

Dit jaar heeft Leo Club Almere Ventus Novum de eer de Nationale Conventie te organiseren. Wij ontvangen jullie dan ook graag met open armen op 9 juni 2018 om elkaar en Almere beter te leren kennen. Na het inhoudelijke gedeelte (vergadering VLCN), zullen wij zorgen voor een gevarieerd, leuk en gezellig programma.

Schrijf je hier in voor de Nationale Conventie 2018

Programma:
11:30 – 12:30 uur: Ontvangst met lunch op het Stadhuis, Almere.
12:30 – 14:30 uur: Algemene Ledenvergadering VLCN in de raadzaal op het Stadhuis.
14:30 – 17:00 uur: Workshoprondes (Almere Veertje, Qigong, Rondleiding Bierfabriek of Brassband)
17:00 – 23:00 uur: Borrel, diner en feest in Bierfabriek Almere.

Kosten: € 50,- euro (incl. lunch, 2 x workshop, borrel, diner en feest). De betaling kan gedaan worden door een bankoverschrijving te doen t.a.v. Leo Club Almere op IBAN: NL13 INGB 0007 5543 40 met als onderwerp Leo Conventie [jouw voor- en achternaam]. Wil je zeker zijn dat je kan deelnemen? Meld je dan z.s.m., maar uiterlijk voor 1 mei 2018 aan. Jouw aanmelding is definitief zodra wij de betaling hebben ontvangen.

Locaties: De ontvangst, lunch en vergadering zullen plaatsvinden op het Stadhuis van Almere. Het adres is: Stadhuisplein 1.
Daarna zullen we verspreid in het centrum van Almere, maar max. 5 min lopen vanaf de Bierfabriek verschillende workshops volgen. Bierfabriek Almere is gevestigd op: Koetsierbaan 2.

Bereikbaarheid: Almere Centrum is goed te bereiken met openbaar vervoer of de auto.
– Openbaar vervoer: Alle locaties voor deze dag zullen op loopafstand (maximaal 15 minuten) van treinstation Almere Centrum zijn. Vanaf dit station is het 5 minuten lopen (via de Stationsstraat) naar het Stadhuis.
– Auto: Almere Centrum beschikt over meer dan voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Wij raden aan te parkeren bij P4 Stadhuisgarage, P7 Schippergarage of P9 Krakelinggarage. Vanaf deze garages is het maximaal 10 minuten lopen naar het Stadhuis.