Voorbereiding NC 2018 – Deel 3

Inkijkje in de workshop: Qigong

Shaolin monniken die staal buigen, het mespunt van een speer tegenhouden met hun nek of bakstenen met platte hand doormidden slaan. Deze gigantische kracht wordt opgeroepen door middel van jarenlange ademhalings-, bewegings- en focusoefeningen.

Qigong is de Chinese filosofie van levensenergie (Chi/Qi) ter voorbereiding van lichaam en geest. Qigong wordt wereldwijd beoefend voor ontspanning, genezing en prestatieverbetering. Shifu Erica Blackson (Shaolin Wuhun Helan) die de workshop gaat geven is in onderstaand filmpje tijdens een Qigong breektest.

Schrijf je in voor deze geest- en lichaamsverrijkende workshop, om helemaal ontspannen de avond in te gaan.

Voor meer informatie over deze workshop, bericht ons lid Jacy Dijkstra die veel ervaring heeft met verschillende vechtsporten.

P.S. Geen zorgen. Wij zullen geen breektesten gaan doen 9 juni!

 

Schrijf je hier in voor de Nationale Conventie