Ga daar maar even voor zitten

Kleine én grote acties

Als je een Almeerse LEO vraagt wat voor acties de LEO's doen, dan kun je er rustig een bakje koffie bij pakken. We doen namelijk heel veel verschillende acties.

Van lokale bewoners, tot landelijke evenementen: If you see a need, take the lead! Dat is ons motto.

Klein en lokaal

Handjes uit de mouwen

De lokale acties gaan vaak om "handjes uit de mouwen"-acties. Dan helpen we bijvoorbeeld bij het opknappen van een buurthuis of zorgen we dat de onze oudere mede-Almeerders weer een onkruidvrije tuin hebben.

Lokaal sluiten we ons ook graag aan bij leuke evenementen, zoals de Buurtcamping in Almere-Haven. Daar maakte we van de WC's de Plees to Be; één van de leukste activiteiten op het terrein.

Fundraising

Als een doel geld nodig heeft

Jaarlijks organiseren we meerdere fundraisers. Op koningsdag organiseren we altijd een loterij en staan we op de vrijmarkt. De prijzen worden gesponsord door onze partners. De opbrengst schenken wij aan een goed doel.

Tijdens de huishoudbeurs zetten we onze kwaliteiten in om geld in te zamelen voor de strijd tegen kinderkanker.

Evenementen

Een grote impact

Jaarlijks organiseren we een paar grote evenementen, zoals de spooktocht. Met de spooktocht bezorgen we jonge mantelzorgers van de VMCA een onvergetelijke avond. Daarna is iedereen uit Almere welkom!

Trash Hunt
Daarnaast organiseren we ook een Trash Hunt waar veel Almeerse scholieren aan meedoen. Hiermee helpen we jongeren bewust te maken van plastic in de natuur.

Samen staan we sterk

Samen voor een betere maatschappij

Wij zijn een jongerenclub uit Almere. Wij zetten ons in voor lokale goede doelen waarbij mooie vriendschappen ontstaan. We maken gebruik van ons netwerk om samen activiteiten te organiseren, zoals een fundraising op koningsdag of een spooktocht voor jonge mantelzorgers.

Copyright Leo Club Almere 2014 – 2022. Alle rechten voorbehouden.

Website door uniq art