Lid worden

Ben je geïnteresseerd om lid te worden van onze Leo Club of heb je een andere vraag?
Vul dan het onderstaande formulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!

Ben jij jong? Woonachtig in (of een connectie met) Almere? Altijd gezellig? Steek jij graag je handen uit de mouwen? Doe jij graag iets goed voor de ander? En kun jij je vinden in de drie kernwaarden van LEO (Leadership; Experience en Opportunity)? Dan maken wij graag kennis met je!

Meld je dan snel aan via onderstaande link en wees welkom bij een van onze vergaderingen of nieuwe leden borrels!

Lid zijn van Leo Club Almere bied je mogelijkheden die je als individu niet hebt. Naast maatschappelijk betrokken zijn is er de gelegenheid om aan je bestuurlijke kennis en vaardigheden te werken en je netwerk te vergroten. Maar met de club ondernemen we ook veel activiteiten zoals etentjes; workshops en feestjes. Deze activiteiten organiseren wij zelf, maar ook samen met Leo en/of Lions uit Nederland, Europa of de hele wereld. Wij komen minimaal één keer per maand bij elkaar om te vergaderen. Zie ‘wie zijn wij’ en de rest van de website voor meer informatie over Leo Club Almere.

Tijdens een nieuwe leden borrel zullen wij genoeg informatie geven over onze Almeerse missie en visie en kunnen wij jou hopelijk enthousiast maken om je in te schrijven bij onze club! Uiteraard zullen wij jou ook tijdens de vergaderingen bij de hand meenemen en zal je gekoppeld worden aan een Leobuddy die zal fungeren aan vraagbaak.

Onze belangrijkste waarden van Leo Club Almere zijn:

  • Verbondenheid
  • Vriendschap
  • Groei
  • Positiviteit en
  • Jong

Naast onze missie en visie zullen wij jou deze avond ook op de hoogte stellen van het doel van onze club en andere belangrijke zaken. Schrijf je nu snel in!