LEO Club Almere

If you see a need, take the lead

Wij zetten ons op verschillende manieren in voor lokale goede doelen. Soms ondersteunen we, of nemen we de gehele organisatie op ons; zoals bij de jaarlijkse Spooktocht Almere.

Daarnaast steken we ook graag onze handen uit de mouwen. Dan helpen we bijvoorbeeld mee bij sportevenementen van SuperCOOL! of organiseren we een Trash Hunt om kinderen bewust te maken van plastic in de natuur.

Missie

Almeerse jongeren

We willen graag gezamenlijk een maatschappelijke bijdrage leveren aan de Almeerse samenleving met als specifieke doelgroep de Almeerse jongeren, omdat wij daar ons het meest mee verbonden voelen.

Onze rijke geschiedenis

Als Leo Club zijn wij onderdeel van de overkoepelende organisatie Lions Clubs International. Wereldwijd zijn er meer dan 1,4 miljoen mensen lid van deze organisatie en daarmee zijn wij de grootste service club organisatie ter wereld! We werken veel samen met onze zuster club Lions Club Almere Veritas en onze sponsor club Lions Club Almere Host. Ook hebben we vaak contact met andere Leo Clubs, met name met onze Naobers van Leo Club Achterhoek.
Samen staan we sterk

Samen voor een betere maatschappij

Wij zijn een jongerenclub uit Almere. Wij zetten ons in voor lokale goede doelen waarbij mooie vriendschappen ontstaan. We maken gebruik van ons netwerk om samen activiteiten te organiseren, zoals een fundraising op koningsdag of een spooktocht voor jonge mantelzorgers.

Copyright Leo Club Almere 2014 – 2022. Alle rechten voorbehouden.

Website door uniq art