Almere 12 oktober – De spannendste spooktocht van Almere (spooktochtalmere.nl) vond dit jaar op een wel heel speciale locatie plaats; het Utopia eiland. Ondanks het regenachtige weer was de opkomst boven verwachting groot.

In samenwerking met de VMCA (Vrijwilligers en Mantelzorg Centrale Almere) wordt jaarlijks de spooktocht georganiseerd door Leo Club Almere. Met als doel een leuke, maar vooral spannende, avond voor jonge mantelzorgers te verzorgen. Meer dan 40 vrijwilligers hielpen ook dit jaar weer mee.

Utopiaanse wereld

Voor de jonge mantelzorgers begon de avond in Almere Centrum, vanwaar zij met een rondvaartboot naar het in rook gehulde Utopia eiland werden gevaren. Aangekomen bij het eiland stapten zij in een utopiaanse wereld waar de bewoners in zombies veranderd waren, door een misgelopen experiment van de professor. Nadat zij de tocht overleefd hadden konden zij nagenieten met heerlijk ijsje en een eigen lampion maken van een echte pompoen!

Griezelen voor een goed doel

Dit jaar konden, naast de jonge mantelzorgers, ook andere bezoekers meelopen met de tocht. Voor een kleine bijdrage van €2,50 gilden ook zij de longen uit hun lijf. Met deze opbrengsten hielpen zij mee de jonge mantelzorgers een onvergetelijke avond te bezorgen.

Samen staan we sterk

Samen voor een betere maatschappij

Wij zijn een jongerenclub uit Almere. Wij zetten ons in voor lokale goede doelen waarbij mooie vriendschappen ontstaan. We maken gebruik van ons netwerk om samen activiteiten te organiseren, zoals een fundraising op koningsdag of een spooktocht voor jonge mantelzorgers.

Copyright Leo Club Almere 2014 – 2020. Alle rechten voorbehouden.

Website door uniq art