Algemeen lid

Ik ben….Grytsje de Boer en ben woonachtig in Almere. Ik volg in Ede de opleiding tot HBO verpleegkundige. Om veel uurtjes te maken op de werkvloer werk ik in een verzorgingshuis van het Leger des Heils in Almere. Naast mijn opleiding en werk, zit ik bij de Leo club Almere Ventus Novum. Hier zit ik in de nieuwe leden commissie.

Daarnaast houd ik van….in mijn vrije tijd met vrienden een terrasje pakken, uiteten, schaatsen, wandelen, skeeleren en noem maar op! Verder zit ik bij een studievereniging. Hier hebben we regelmatig bijeenkomsten van, zoals thema-avonden, pub quiz, borrelavondjes, vergaderingen die lijden tot een borrelavond. Het ultieme rust gevoel is voor mij wandelen met de hond in het bos!

Leo Club Almere betekent voor mij… een gezellig groep mensen die samen iets neer wilt zetten voor de samenleving. Samen groeien in sociaal en professioneel aspect. Niets is verplicht, maar als je het met z’n allen doet is alles een stuk leuker!

Samen staan we sterk

Samen voor een betere maatschappij

Wij zijn een jongerenclub uit Almere. Wij zetten ons in voor lokale goede doelen waarbij mooie vriendschappen ontstaan. We maken gebruik van ons netwerk om samen activiteiten te organiseren, zoals een fundraising op koningsdag of een spooktocht voor jonge mantelzorgers.

Copyright Leo Club Almere 2014 – 2021. Alle rechten voorbehouden.

Website door uniq art