Welkom

Welkom op de website van Leo Club Almere – Ventus Novum

Leo Club Almere is een serviceclub voor jonge mensen van 18 tot 35 jaar die regelmatig bij elkaar komt om service te bieden aan de maatschappij. Dit komt voort uit het ideaal dat wij iets voor anderen in onze samenleving kunnen en willen betekenen. Leo Clubs zijn verenigd in de Vereniging Leo Clubs Nederland (VLCN) en maken onderdeel uit van de Lions Clubs International.

Vanuit dit oogpunt zijn wij in februari 2016 met vier enthousiaste keygroep-leden begonnen met de oprichting van Leo Club Almere Ventus Novum. Op 1 april 2016 konden wij ‘in oprichting’ achter onze clubnaam vermelden en op 5 november 2016 zijn wij officieel gecharterd. Vanaf dat moment zijn wij officieel een Leo Club en zullen wij ons inzetten voor de maatschappij. Zie pagina: ‘wie zijn wij’ voor een voorstelrondje. Heb je interesse om lid te worden van onze club? Kijk dan even bij de pagina: ‘lid worden’.

De Nationale Conventie van 9 juni 2018  is dit jaar in Almere! Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen om deze dag tot een groot succes te maken! Voor meer info en de inschrijving, zie het kopje: ‘Nationale Conventie‘.

LEO staat voor: Leaderschip; Experience; Opportunity

logoleosalmerew200

If you see a need take the lead