Renate

Renate – Algemeen Lid

Ik ben… afgestudeerd als Ecologisch Pedagoog en werk als Maatschappelijk Werker bij Veilig Thuis Flevoland, in het crisisteam. Ook ben ik sinds 2017 ZZP’er onder mijn eigen naam en zet mij in voor de doelgroep kinderen met Autisme. Ik kan mij vol overgave inzetten om een doel te bereiken en dit doe ik vaak met veel plezier! Sinds 17-08-2018 ben ik mama van onze prachtige dochter Sia! Hierdoor ben ik bij de Leoclub meer op de achtergrond betrokken, gezien mijn tijd naast werk even ingedeeld is om samen met mijn dochter (en man en stiefzoontje) te zijn.

Daarnaast houd ik van….  reizen, een goed boek en urenlange gesprekken met vrienden en vriendinnen, een goeie film, uitwaaien op het strand, knuffelen met mijn dochter. Én niet te vergeten… Ik hou ook erg van chocola!

Leo club Almere betekent voor mij… een kans om vanaf het begin betrokken te zijn bij het opzetten van een hechte club jonge mensen. Wij hebben een duidelijk doel voor ogen en gaan dit in de aankomende jaren dan ook zeker waarmaken!